ARTVİN / HOPA - Hopa Özel Eğitim Meslek Okulu

Hopa Özel Eğitim Meslek Okulu

Kuledibi Mahallesi Kars Caddesi 15. Sokak No.4
Vizyon
Atatürk’ün “Eğitim de feda edilecek tek fert yoktur” sözü doğrultusunda, bilgi, beceri ve teknolojiyi etkin biçimde kullanarak özel eğitim gerektiren bireylerin sahip oldukları yetenekleri mümkün olabilecek en üst seviyeye ulaştırarak; Türkiye’nin en iyi özel eğitim okulu olmak.
Misyon
Okulumuz özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin; Toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, kendi kendine yeterli bir duruma gelmeleri için temel yaşam becerilerini geliştirmelerini, uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç gereç kullanarak ilgileri, gereksinimleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, iş ve meslek alanlarına ve yaşama hazırlanmalarını, amaçlar.
Ulaşım şehir içi dolmuş hatlarıyla sağlanmaktadır.
Okulumuz Kuledibi mahallesinde bulunmaktadır.
İlçe merkezine uzaklık 1 km´dir.